Confidentialitate

Site-ul buze.ro incearca sa asigure o navigare cat mai usoara si mai placuta a tuturor vizitatorilor, desfasurata in conditii de anonimitate absoluta si bazata pe o politica de confidentialitate elaborata de catre cei mai buni specialisti in domeniu.

Este recomandat sa cititi cu atentie randurile de mai jos, deoarece orice alta vizita efectata in site-ul nostru va fi interpretata ca si un accept total al actualei politici de confidentialitate.

Buze.ro foloseste fisierele cookie, menite sa culeaga o serie de informatii comerciale din calculatoarele unde au fost instalate. Aceste fisiere nu au fost creeate si nu pot culege nicio alta informatie privata din calculatoarele gazda, iar informatiile comerciale culese sunt stocate in servere criptate.

Informatiile colectate se refera la preferintele utilizatorilor, timpul petrecut de acestia pe site-ul nostru, obiceiurile de consum, rata de respingere, tara de unde am fost vizitati, ce browser a fost folosit, tipul conexiunii la internet, etc.

Aceste informatii ne vor fi de ajutor pentru politica de dezvoltare a site-ului si imbogatirea gamei de informatii ce va fi pusa la dispozitia utilizatorilor.

Vizitatorii pot refuza instalarea acestor fisiere prin modificarea unor setari din browser-ul utilizat sau prin refuz direct, dar isi vor asuma in acest caz faptul ca este posibil sa nu mai poate utiliza informatiile de pe site la capacitate maxima.