Atunci cand ne dorim sa avem un machiaj de calitate este necesar sa folosim cele mai bune produse cosmetice. In afara unui aspect ireprosabil, acestea sunt realizate din produse naturale de care vom fi sigure ca nu vor avea efecte adverse asupra pielii si a buzelor.

Machiajul buzelor este intotdeauna o problema, deoarece acesta nu rezista foarte mult si este necesar sa fie imbunatatit destul de des. Aproape toate femeile isi doresc un ruj rezistent, care sa nu se stranga sau sa se intinda.

Rujurile lichide mate sunt alegerea cea mai buna

Acest lucru parea o utopie pana acum cativa ani, dar odata cu aparitia rujurilor lichide machiajul buzelor a devenit mult mai usor. Acestea sunt rezistente si usor de aplicat si ne vor ajuta sa ne mentinem buzele hidratate pe tot parcursul zilei.

Inca de la aparitia acestora pe piata romaneasca am devenit un fan inrait al acestor produse si am folosit o gama larga de rujuri lichide, dar cele mai bune au fost (dupa parerea mea) cele de mai jos.

Anastasia Beverly Hills a fost unul dintre primele rujuri lichide incercate, mai mult datorita publicitatii de care a beneficiat aceasta marca de ruj in revistele pentru femei.

Am folosit nu mai putin de trei nuante (Vintage, Sepia, Sad Girl) si am fost placut impresionata de calitatea acestora, cu toate ca Sad Girl mi-a parut ca imi usuca un pic mai mult buzele.

Desi mi-a placut calitatea si faptul ca rezistau destul de bine pe buze, am renuntat sa le mai folosesc datorita pretului exagerat de mare, mai ales ca variantele erau la fel de bune si mult mai ieftine.

Cele mai bune rujuri lichide nu sunt greu de ales

Jeffree Star Velour a fost un ruj care m-a deceptionat destul de mult. Pentru ca auzisem foarte multe lucruri bune despre el, am fost printre primele care l-au comandat dar prima impresie a fost destul de defavorabila.

Culoarea pe care am comandat-o nu corespundea catusi de putin cu rujul pe care l-am primit, iar rezistenta acestuia pe buzele mele a fost destul de scazuta.

Probabil ca la un moment dat voi mai incerca inca o data un astfel de ruj, deoarece gama coloristica este foarte bogata iar rujul este foarte usor si nu l-am simtit aproape deloc pe buze.

Sephora Cream Lip Stain este o gama care imi place in mod deosebit. Nuantele coloristice se imbogatesc in permanenta, culorile sunt pigmentate, este un ruj usor, iar rezistenta in timp este admirabila (nu se intinde aproape niciodata si nici nu se strange).

Din pacate dupa numai cateva ore imi simt buzele uscate (poate acest lucru se intampla doar in cazul meu) dar trec repede peste acest impediment folosind un balsam.

Gerard Cosmetics este o descoperire de ultima ora. Desi este un ruj care nu se prea gaseste in Romania , merita sa facem un efort pentru a il cumpara, deoarece este un ruj care ofera buzelor volum si hidratare, iar gama coloristica este foarte bogata.

In plus este un ruj usor, nu usuca buzele si rezista pana la sase ore.