Termeni si conditii

Politica de termeni si conditii a buze.ro este atent elaborata, pentru a proteja atat utilizatorii site-ului cat si membrii echipei redactionale si pentru a oferi vizitatorilor o vizita in conditii de siguranta si de anonimitate maxima.

Este important sa studiati aceasta politica cu maxim de atentie, deoarece se considera acceptata neconditionat imediat ce veti vizita o alta sectiune a site-ului nostru.

Informatiile afisate pe site pot fi folosite fara nicio restrictie numai pentru uz propriu. Este interzisa orice utilizare a acestora in scop comercial, indiferent de mediul in care aceasta se va produce (print sau mediu virtual) sau modul in care au fost folosite informatiile: prin trunchiere, reformatare, reformulare, copiere, etc.

Singura derogare este acordata in momentul in care veti primi un acord scris din partea noastra pentru a folosi informatiile si in alte scopuri.

Informatiile nu sunt destinate cazurilor particulare. Acestea prezinta numai cazuri generale, iar inainte de a le folosi in cazuri particulare va sfatuim sa va adresati unor specialisti in domeniu pentru a va recomanda cele mai bune solutii pentru cazul dumneavoastra.

Buze.ro nu isi asuma nicio responsabilitatea asupra corectitudinii informatiilor afisate pe site si nici asupra veridicitatii acestora, iar ca urmare membrii echipei nu pot fi trasi niciodata si in nicio situatie la raspundere cu privire la daunele ce isi pot face aparitia.